Avondje uit water, natuurlijke theesoorten (observeer tijd 3), fruitproduct of zelfs groentensap.

Ochtend ochtend kruidenthee (zoals op dag 3 of, als een huidzuiverend resultaat eigenlijk bedoeld is, heupen – of salie kruidenthee).

Lunchtijd vegetarisch brouwen en water.

 vegetarisch brouwenBij aanhoudende emotie van voedsel hunkeren naar in tegenstelling tot veggie bouillon, lepel een rijst of zelfs havermout gelijkheid. Met 150 ml waterbak voor 1 voldoening: 1 EL biedt een kook beschadigde rijst of zelfs havermout. laat 5 tot 10 momenten sudderen. Elimineer van warmte-energie, ga door een scherm. Als essentieel, voorkeurssoep en kruiden.

Thee (zoals op tijd 3, of anijs- of venkelthee) en ook water. Focus: Hapert’s samen met voedselvertering (dit geldt voor iedereen die op een snelle tijd gaat!), Als je ‚s avonds een klysma doet of een lichtgewicht buikmassage toepast.

Vijfde dag – dag van vasten

Voeding: Vroeg in de ochtend kruidenthee (zoals op dag 3 of 4). Lunch veggie of rijstbrouwsel en water. Thee (zoals op tijd 3 of 4) evenals water. ‚S nachts het water, kruidenthee (bekijk tijd 3), fruitproduct of veggie sappen. Let op: er zijn eigenlijk diarree, vruchtensappen en misschien ook vegetarisch veel meer water naar beneden. Als dat niet helpt, laat dan de sappen achterwege en gebruik alcohol alleen kruidenthee en water.

Behandeling: hoe een derde keer. Wanneer puistjes een gezichtssauna als dieptereinigende intensieve zorg. De massagetherapie van de voeten is goed voor de nacht.

Motion: Hoe de vierde keer. Op dit moment is feitelijk een van de meest vasten letterlijk fitter, verlengt je je fysieke trainingsprogramma met acrobatiek om wakker te worden: ‚s ochtends na het rechtop komen en het fysieke lichaam losjes beuken, een aantal mogelijkheden, met haar stil in en uitademt. Blijf daarna een paar momenten diep ademhalen.

Neem al je spierweefsels mee voor ongeveer 7 paar seconden, bij het uitademen laat je de spiermassa weer los.

 

spierweefsels mee

In wezen voert u deze oefening uit net voor een groot beschikbaar venster om veel lucht te absorberen.

Of je maakt deze yogatraining.
6 dagen – dag van het starten van een vasten

Voeding: ‚s ochtends vroeg in de ochtend thee. Middagmaaltijd plantaardige bouillon of water en granen bouillon. Vijf uur thee en ook water. Avondje uit met water, kruidenthee, fruitproduct of zelfs groentesappen.

Care: Precies hoe een derde keer. Koude voeten zijn eigenlijk een veel voorkomende complicatie tijdens een snelle sap. Dit helpt bij het verhogen van voetverzadiging. Duikpoten in emmers / voetenbad, warm water (niet warm) zetten. Zet nu op heet water, zodat de voeten altijd een nieuwe hittegolf krijgen. Uiteindelijk voeten fris afkoelen, volledig uitdrogen, dichte sokken eroverheen. Maakt het thermale water – lichaamsverzorging op tijd 4 in de avond.

Activiteit: Hoe een vijfde keer. In de achterstallige middag of ‚s ochtends bovendien een rekoefeningen.

Samen met de driehoeksoefening trapt dit het rugspierweefsel terug, ervaart het ervaren onderbeen-ABS van de Schenkelund onderzijde en brengt ook de concentratie in de markt, aangezien de zuurstoftoevoer naar het lichaam wordt aangedreven. Hieronder ziet u precies hoe: licht gegrätscht rechtop staat, de armen zijdelings uitgestrekt op schouderhoogte. Zorg ervoor dat u geen holle rug uitvoert. Stopt het hogere lichaam samen met de uitademing geleidelijk naar rechts.
7 keer tijd om snel te gaan

Gezondheid en voeding: kruidenthee ‚s morgens vroeg. Lunch vegetarisch of zelfs rijst brouwen, water. Vijf uur thee en ook water.

Avondwater, kruidenthee, fruit- of groentesappen.

Care: Precies hoe een derde keer. Als extra zorg: een aromatische conditioner, die bloeit tijdens de belichtingstijd. Wat regelmatig in de sauna komt, kan mogelijk weldra veilig teruggaan. Zolang je echt een betrouwbare bloedcirculatie voelt. Zeker nooit veel meer dan twee sessies à 10 minuten. Laat na het verlaten van het warme gedeelte zeker niet snel het koele zwembad in, maar begin met koud water met de handen op de huid. Aan het einde van het lichaam echt goede crème.

Geniet ‚s avonds van de voetmassage voor de derde keer.

Actie: Precies hoe een 5-voudige plus buigzame fysieke oefening toe te

voetmassage
Portrait of a young girl enjoying a healthy skin treatment at a spa resort.

schrijven aan de Zesde keer. Bereid zichzelf binnen de dag voor, lichtgewicht duizeligheid, uitputting, apathie, zeker niet bengelen, hoe dan ook! Is eigenlijk maar voor 10 minuten aan de nieuwe hemel – dat zou kunnen helpen om de apathie te overwinnen en verbetert je harmonie van actie. Of je maakt deze yogaoefening oefeningen eigenlijk als een vervanging.
8 keer per dag vanaf het starten van een fast

Voeding: Ochtendkruidenthee als dag 3 lunchtijd veggie – of zelfs haverbouillon en ook water. Vijf uur thee (als je rilt, zoals samen met kaneel, gemberwortel) en water. ‚S Nachts water, groenten, fruit of zelfs theesappen.

Behandeling: Precies hoe een derde keer. Een avondrustsysteem kan er als volgt uitzien: in de badkuip en ook borrelende badtabletten onder de rug. Opmerkelijk, als de blaren stijgen en dit zo heerlijk ruikt. Maximaal 10 minuten gaan zwemmen en ook niet zo goed schroeien, dus op ongeveer 37 niveaus. Daarna thermische waterlichaambehandeling zoals op de 4e keer. Vervolgens een manicure met peelendem palmolie, daarna een nagelhuid behandeling met uitgebreide verzorging Nagelpads.

Motion: Precies hoe een 7 dagen.
9 keer – dag dat je vast gaat zitten